CXD4 Series

0 produkter

Tilbake till QSC Systems

CXD-serien består av tre kraftfulle og lette 4-kanalsforsterkere spesiellt utviklet for å møte behovene i alle tenkelige installasjonssammenhenger.

Med sine innebygde avanserte DSP finnes muligheter for å konfigurere og kombinere kanaler på en mengde forskjellige måter for å drive et bredt spekter av høyttalersystemer inklusive 70V og 100V uten bruk av trafoer.

CXD-serien anvender QSC´s 4.generasjon Class-D forsterkning sammen med en nyutviklet utgangsdel. Denne kombinasjonen av MosFet-enheter gir høy spenning under drift og brokobling er ikke lenger nødvendig hvilket medfører høyere lydkvalitet.

Med Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST) kan den totale utgangseffekten istedet distribueres i forskjellige kombinasjoner over en, to, tre eller alle fire utganger for å tilpasse effekten til inkoblede høyttalere.

Integrasjonen av avansert prosessering og forsterkning tillater DSP-enheten å overvake og bedre svare på forsterkerens behov og oppførsel hvilket gjør at bearbeidelsen av dynamikk blir betydlig mer eksakt og effektiv enn den som normalt oppnås med separate enheter.

Den innebygde DSP’en tilbyr 4 individuelle kanaler med delefilter, parametrisk EQ og delayfunksjoner, alt brukervennlig og lekkert oppbygd i et stort TFT fargedisplay.

  • 70V og 100V "Direct Drive" på CXD4.3 og CXD4.5
  • GPIO for fjernstyring
  • 3-pols Euro (Phoenix) kontakter på innganger
  • 2-pols Euro (Phoenix) kontakter på utganger